D19
Green Belt
- Reaction score
- 0
Ajde prekini s tim bezigradom, Anconom i tim sranjima!Originally posted by hrvatina
e budi dobar i dijasporci ce organizirati zabavu kupiti pomoc za tebe, uzeti cemo mi 75 posto zarada, i s ostalim mos kupiti kartu jednome pravcu iz bizigrada do ancone kao u 91.
Da si mi opsovao majku i sve po spisku ne bi me uspio ovako razljutiti. U Zadru zivi oko 70.000 ljudi, ako se za vrime rata sklonilo nekoliko tisuca ljudi znaci li to da u Zadru zive kukavice???
Ja osobno ne poznam nikoga tko je pobjegao, osim jednog tipa koji je zenu i dicu poslao u Zagreb. Zar itko normalan moze zamjeriti nekome tko je svoju obitelj maknuo iz tog kaosa. Svatko ko je bio u mogucnosti tako je postupio, i to nije sramota!
Grad je bio gotovo pod opsadom, godinu dana nismo imali ni struje ni vode. Svaki smo dan pod granatama trcali do nekog sugavog bunara. Granatirali su cili poluotok, pa tako je i moja zgrada pogodjena. Otac i ujak su mi bili na bojistu, a ja sam svaki jebeni dan morao jesti pastu koja mi se i dan danas gadi
Te uzvike mozda mogu podnjeti na stadionu od Rijecke Armade i BBB-a koji su 50% balavurdija, ali to ne moram slusati na MMA forumu. I odjebi sa tim Ustasama i Komunjarama opterecena debilcino. Pilaj doma mater sa tim a ne nas!