• Xenforo Cloud is upgrading us to version 2.3.8 on Monday February 16th, 2026 at 12:00 AM PST. Expect a temporary downtime during this process. More info here

Ajmo braco ( For Croatians 4 )

Status
Not open for further replies.
Originally posted by hrvatina
e budi dobar i dijasporci ce organizirati zabavu kupiti pomoc za tebe, uzeti cemo mi 75 posto zarada, i s ostalim mos kupiti kartu jednome pravcu iz bizigrada do ancone kao u 91.
Ajde prekini s tim bezigradom, Anconom i tim sranjima!

Da si mi opsovao majku i sve po spisku ne bi me uspio ovako razljutiti. U Zadru zivi oko 70.000 ljudi, ako se za vrime rata sklonilo nekoliko tisuca ljudi znaci li to da u Zadru zive kukavice???
Ja osobno ne poznam nikoga tko je pobjegao, osim jednog tipa koji je zenu i dicu poslao u Zagreb. Zar itko normalan moze zamjeriti nekome tko je svoju obitelj maknuo iz tog kaosa. Svatko ko je bio u mogucnosti tako je postupio, i to nije sramota!
Grad je bio gotovo pod opsadom, godinu dana nismo imali ni struje ni vode. Svaki smo dan pod granatama trcali do nekog sugavog bunara. Granatirali su cili poluotok, pa tako je i moja zgrada pogodjena. Otac i ujak su mi bili na bojistu, a ja sam svaki jebeni dan morao jesti pastu koja mi se i dan danas gadi :mad:.

Te uzvike mozda mogu podnjeti na stadionu od Rijecke Armade i BBB-a koji su 50% balavurdija, ali to ne moram slusati na MMA forumu. I odjebi sa tim Ustasama i Komunjarama opterecena debilcino. Pilaj doma mater sa tim a ne nas!

Originally posted by D19

Da si mi opsovao majku i sve po spisku ne bi me uspio ovako razljutiti. U Zadru zivi oko 70.000 ljudi, ako se za vrime rata sklonilo nekoliko tisuca ljudi znaci li to da u Zadru zive kukavice???
Ja osobno ne poznam nikoga tko je pobjegao, osim jednog tipa koji je zenu i dicu poslao u Zagreb. Zar itko normalan moze zamjeriti nekome tko je svoju obitelj maknuo iz tog kaosa. Svatko ko je bio u mogucnosti tako je postupio, i to nije sramota!
Grad je bio gotovo pod opsadom, godinu dana nismo imali ni struje ni vode. Svaki smo dan pod granatama trcali do nekog sugavog bunara. Granatirali su cili poluotok, pa tako je i moja zgrada pogodjena. Otac i ujak su mi bili na bojistu, a ja sam svaki jebeni dan morao jesti pastu koja mi se i dan danas gadi :mad:.

Te uzvike mozda mogu podnjeti na stadionu od Rijecke Armade i BBB-a koji su 50% balavurdija, ali to ne moram slusati na MMA forumu. I odjebi sa tim Ustasama i Komunjarama opterecena debilcino. Pilaj doma mater sa tim a ne nas!

Bravo buraz, dobro si mu reko. Iako sumnjam da ce te rijeci doprijeti do njegovog mozga, jer glupost je neuni

D19 is the man!

nuff said!
nemoj se opterecivat sa budalom, vidis da ionako lupeta gluposti.

Originally posted by D19

iman i svoje bolje i bliznje izvore nego tebe o zadru - samo ti nastavljaj sa stavom da imas monopol na trziste tuznih prica o ratu, samo nastavljaj sa vrijedjanjem dijaspore, boli nas kite jer znamo da pravi domoljubi cijenjuju napore dijaspore (npr. i duvnjaci zgrade spomenik za gastarbajtere), dok drugima je pogodnije okomiti na dijasporu da otklone paznje sebe i drugih u takvom liku - zna se... uz bog i krista protiv komunista... ZDS ZAP NLjRLjT

iman i svoje bolje i bliznje izvore nego tebe o zadru - samo ti nastavljaj sa stavom da imas monopol na trziste tuznih prica o ratu, samo nastavljaj sa vrijedjanjem dijaspore, boli nas kite jer znamo da pravi domoljubi cijenjuju napore dijaspore (npr. i duvnjaci zgrade spomenik za gastarbajtere), dok drugima je pogodnije okomiti na dijasporu da otklone paznje sebe i drugih u takvom liku - zna se... uz bog i krista protiv komunista... ZDS ZAP NLjRLjT
Ej stvarno si sme

Originally posted by Kolachichko
D19 is the man!

nuff said!
nemoj se opterecivat sa budalom, vidis da ionako lupeta gluposti.

Kolachicko, pa jebem ti sve !!!!!

pa kaj ti je sa starim mobitelom i ICQ-om.

Daj javi mi se hitno ASAP !!!!! Trebam te ko suha zemlja ki

jebote u dijasporu za $1000 dobijes vise nego mirnu savjest - isto dobijes lijepu zahvanicu od HDZa, potpis dr. franje tudjmana, i na nju pise kako su zahvalni za tvarni i duhovni doprinos suverenu hrvatsku drzavu... a za $10000 postajes "zlatni clan"... a u hrvatskoj, puno je lakse pomiriti savjest - samo optuzi dijasporu i hercegovacku lobiju za sve...

Ja zivim u buducnosti. Cijela ljudska rasa je jedna velika ameba.

boga mi koliko tu ima strucnjaka... bas ste preuzetni - tko ce vam dati bolje izvjestaje o ratu i iraku od nuklearnih oruzanih drzava sa velikim kontraobavjestajnim sluzbama i puno vise intelektualaca - hina ili ivo pukanic? takva balkanska arogancija smeta napredovanju drzave, a zalosno je kako neki od vas, braca u NDH, ne priznate vise skolovanje, bogatstvo, vjestine, iskustvo o zivotu, od dosta nas koji su rodjeni u inozemstvu...

zanimljivo je kako nas hrvate u hrvatskoj stalno naziva

Status
Not open for further replies.
Back