• Xenforo Cloud is upgrading us to version 2.3.8 on Monday February 16th, 2026 at 12:00 AM PST. Expect a temporary downtime during this process. More info here

Ajmo braco ( For Croatians 4 )

Status
Not open for further replies.
Originally posted by hrvatina
iman i svoje bolje i bliznje izvore nego tebe o zadru - samo ti nastavljaj sa stavom da imas monopol na trziste tuznih prica o ratu, samo nastavljaj sa vrijedjanjem dijaspore, boli nas kite jer znamo da pravi domoljubi cijenjuju napore dijaspore (npr. i duvnjaci zgrade spomenik za gastarbajtere), dok drugima je pogodnije okomiti na dijasporu da otklone paznje sebe i drugih u takvom liku - zna se... uz bog i krista protiv komunista... ZDS ZAP NLjRLjT
Isuse Boze :D!

Ti se ili zajebavas ili si jednostavno DETE KRETEN!

Jeste li sigurni da to nije onaj srbin ILwrestler, serbwar itd.

Ljudi help ???

Jel ima neko novi br. moba od Kolachichka tj hamusha tj Gorana.

Mo

eh da, koga zanima prodajem RAM memoriju imam svasta od sdram pc 133 256-512, do 512 ddr 333.

Kad smo vec kod toga imam ja 35 tona jabuka: Gloster, Idared, Jonatan...

gloster su moje fav jabuke, ali 35 t mi je malo previ

Znao sam ja jednog Hrvata iz Australije i jednom pitam ja ove decke sto su na pocetku rata dosli od tamo:
Ja: Jel znas ti ovoga on ti je iz Melbourna.
Momak iz Australije: Kako se zove.
Ja: James Beal
Momak iz Australije: Jeboteon promijenio ime nije ti on Hrvat jebogati kako se zvao prije jebemumaterjugoslavensku pizda jedna prodana...

jebeo mamice sherdogovih administratorskih jugosimpatizerskih opet duple-zute karte... :(

Samo nek Bugari igraju kak su igrali na europskom i nece bit nikakvih problema.

Bok svima!
Imam 2cd-a Aertsovih treninga (#4 i #5), ako je neko zainteresiran da se mjenja nek mi posalje PM.

Status
Not open for further replies.
Back