kakaroto said:necu se mijesat u ova prepucavanja jer mi se nema smisla prepucavat preko foruma na koji sam tek upao, a i opcenito mi je glupo svadjat se preko tipkovnice - vise volim samare![]()
samo jedna sitnica: momci ne znam da li znate, al na svim imalo boljim forumima modovi vide IP sa kojeg je svaki post dosao, tako da nije jednostavno vratiti se nakon banna!![]()
Zrenotauro said:Dečki trebam pomoć , imam avatar na hardu i NEZNAM kako ga postavit. (nije da nisam probo', malo sam panglu). anyone please unaprijed hvala!
Fala ti Bero, znao sam da ćeberoCRO said:Klikni na User CP, pa na Edit Avatar, i to ti je sve.
Zrenotauro said:Fala ti Bero, znao sam da će
beroCRO said:Ne znam ba
Zrenotauro said:Gospodo zahvaljujem, samo mi je dimenzija 80x100 a ne 100x100, probao sam u picture menageru- neće! mo
Zrenotauro said:Gospodo zahvaljujem, samo mi je dimenzija 80x100 a ne 100x100, probao sam u picture menageru- neće! mo
Hvala. Ti si fakat' Hrvatina jel'da?hrvatina said:upotrebljavanje IrfanViewa podrzava povijesni bezmisao "Pederacija BiH" - malo surfiraj na internet i vidi ako ima software "Made in Herceg-Bosna"...