bok ekipa! postam samo da se javim, ranije kad sam bio na sherdogu su nas laganini gazili, pa rekoh bolje da se prvo cujem sa svojima. od onda sam zaboravio i accname i pw pa ajde rodjo ispocetka......
forum izgleda do jaja, ako nista za ubijanj vremena na poslu
ubij me ako se sjećam, registrirao sam se prvi put prije godinu-godinu i pol, ne znam opće jesam imao koji post, tek sam počeo pregledavat sta ima......
joj, kad se jos sjetim kako musashi dize ruke i napravi onu facu "kako sam ga rasturio" a dobije po picki i nis ne radi cjeli mec... to je napravio protiv Sefa, pa onda protiv Kaoklaia onog (tip ima 80 kila i ubio je boga u musashiju, i musashi je bjezo od njega))) i u finalu protiv bonjaskog je isto to napravio.
Al i bonjaski isto nije nesto, mirko pojede te danasnje. Taj bonjaski je dobar za gledat nekad al tip nije nikog jaceg skoro dobio, nikad ) on je dobio od svih jakih po picki (cak i protiv hoosta od 40 godina)
Kako mi je zao Leke, on je bio najbolji u K1 prosle godine, i bio bi prvak i prosle i ove da ga nisu sjebali. A za mma nije
Cetiri idiota se bas lijepo zabavljaju.
Niste skuzili da ste ugusili forum do kraja i da se vise nitko ne javlja.
Ionako se vas trojica posljednjih svakodnevno druzite, pa onda ne bi bilo zgorega da svoja sranja zadrzite za sebe , a ne da njima ugasite ovaj forum.
nasao se stari veteran da popuje o lijepom ponasanju...
ovaj thread je poceo umirati odkad je blacksnake . com postala tema razgovora i od kada su pocela random baniranja na sherdogu. no naravno to je bilo pre davno da bi se ti toga sjecao...
bbbmarc je u pravu... postoje ljepsa i ugodnija mjesta za razgovor poput IL ili nokauta jer tamo nema prepucavanja sa majmunima poput tvojega prijatelja bez vremena za mozak.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.