ok to clear things up...
croatia WAS attacked by serbs...
it was a defensive war on cro turf..
crimes were commited on all 3 sides...
the reason ive posted this was bcoz i've had enough with your words of wisdom...
The Serbs were always the biggest commies. I tell ya bro I bet you didnt know that a lot of Nixons cronies were Croatians who were ex German collaborators. He felt they were more to be trusted than any Commie. There was a Croatian uprising in 71 and there was a plan for Nixon to get the Americans in but with Nam and all the heat on Nixon the uprising was squashed. Why is it that the Croatians are friends with the SLovenes, Bosnians and worshiped by the Albanians? Why is it that everyone generally loves each other but all hate the Serbs? I'll tell ya why, the threat of Greater Serbia. As far as the revenge bit, have you ever heard of the Bleiberg massacre? Look it up. As far as where I get my info is my people (my relatives) live it and I have family all over the States.
jebiga ovo je genijalnost at its best...
kolko god se ti ljutio, jebiga ti si nacionalist i biggot. jebiga da se postavis na glavu nemoz bit drugaciji ni da ides u crkvu...
ne osjecam potrebu sada da ti se pravdam kako nisam slobo worshipper itd jer svi koji me znaju ovdje unazad x godina znaju moja stajalista o ratu i cetnickoj agresiji.
jednako bih reagirao da je ovo itko drugi napisao o hrvatima...
NE izjednacavam rat jer se dobro zna tko je poceo agresiju i tko je kriv.
ali izjednacavam kriminalce sa jedne i druge strane...
takodjer ne vidim razliku izmedju vas hatera kao sto ste isti ti i illwrestling i poskok serbwar... zbog ljudi poput vas nece nikada tu biti mira jer svoju djecu odgajate da MRZE...
ratni zlocini nemaju opravdanja kao ni u jasenovcu tako ni u bleiburgu tako ni u domovinskom ratu... opcenito cijela agresina na hrv nema opravdanja...
naglasavam da si sramota hrvatskom narodu jer pozivas na mrznju i nacionalizam.
samo ti nastavi mrziti sve oko sebe... daleko ces dofurati u zivotu.
ja u opisu hrvatstva ne vidim nacionalizam i mrznju...
jedno je ponos i patriotizam, drugo je nacionalizam
pozdrav i tebi prijatelju...
drago mi je da si u kanadi...