Ajmo braco ( For Croatians 4 )

Status
Not open for further replies.
hocete proslaviti 29. novembar (bivsi drzavni) praznik uz pecenoga vola i starih pesama? jedino je dobro da stevo suvar se krepo da nemoze festati uz vas... za partyboys danas, zalosne ste picke...

Kolachichko said:
ok to clear things up...
croatia WAS attacked by serbs...
it was a defensive war on cro turf..

crimes were commited on all 3 sides...
the reason ive posted this was bcoz i've had enough with your words of wisdom...

The Serbs were always the biggest commies. I tell ya bro I bet you didnt know that a lot of Nixons cronies were Croatians who were ex German collaborators. He felt they were more to be trusted than any Commie. There was a Croatian uprising in 71 and there was a plan for Nixon to get the Americans in but with Nam and all the heat on Nixon the uprising was squashed. Why is it that the Croatians are friends with the SLovenes, Bosnians and worshiped by the Albanians? Why is it that everyone generally loves each other but all hate the Serbs? I'll tell ya why, the threat of Greater Serbia. As far as the revenge bit, have you ever heard of the Bleiberg massacre? Look it up. As far as where I get my info is my people (my relatives) live it and I have family all over the States.

jebiga ovo je genijalnost at its best...:)

kolko god se ti ljutio, jebiga ti si nacionalist i biggot. jebiga da se postavis na glavu nemoz bit drugaciji ni da ides u crkvu...

ne osjecam potrebu sada da ti se pravdam kako nisam slobo worshipper itd jer svi koji me znaju ovdje unazad x godina znaju moja stajalista o ratu i cetnickoj agresiji.

jednako bih reagirao da je ovo itko drugi napisao o hrvatima...

NE izjednacavam rat jer se dobro zna tko je poceo agresiju i tko je kriv.

ali izjednacavam kriminalce sa jedne i druge strane...

takodjer ne vidim razliku izmedju vas hatera kao sto ste isti ti i illwrestling i poskok serbwar... zbog ljudi poput vas nece nikada tu biti mira jer svoju djecu odgajate da MRZE...

ratni zlocini nemaju opravdanja kao ni u jasenovcu tako ni u bleiburgu tako ni u domovinskom ratu... opcenito cijela agresina na hrv nema opravdanja...

naglasavam da si sramota hrvatskom narodu jer pozivas na mrznju i nacionalizam.
samo ti nastavi mrziti sve oko sebe... daleko ces dofurati u zivotu.

ja u opisu hrvatstva ne vidim nacionalizam i mrznju...
jedno je ponos i patriotizam, drugo je nacionalizam

pozdrav i tebi prijatelju...
drago mi je da si u kanadi... :)

TI SI SMECE JEDNO NAJOBICNIJE. ZNAS TI PICKU MATERINU STA JE BILO U RATU i isto toliko si od rata i vidio, govno iz nosa.
A kad si toliko pametan zasto nam ti ne objasnis razliku izmedju patroitizma i nacionalizma. Pretpostavljam da si ti veliki inteligentni "patriot", a ja zatucani nacionalist.
Ponosan si u picku materinu sto si Hrvat, kako se god koji Srbin na forumu pojavi najradje bi mu odmah popusio kurac uz price o bratstvu i jedinstvu i k'o nas bre zavadi.

Ustvari najvjerojatnije Srbin i jesi.

Ako vec na nasem forumu jedes govna ne moras i na ostalima srati kako su Hrvati ratni zlocinci.

orkan555 said:
TI SI SMECE JEDNO NAJOBICNIJE. ZNAS TI PICKU MATERINU STA JE BILO U RATU i isto toliko si od rata i vidio, govno iz nosa.
A kad si toliko pametan zasto nam ti ne objasnis razliku izmedju patroitizma i nacionalizma. Pretpostavljam da si ti veliki inteligentni "patriot", a ja zatucani nacionalist.
Ponosan si u picku materinu sto si Hrvat, kako se god koji Srbin na forumu pojavi najradje bi mu odmah popusio kurac uz price o bratstvu i jedinstvu i k'o nas bre zavadi.

Ako vec na nasem forumu jedes govna ne moras i na ostalima srati kako su Hrvati ratni zlocinci.

da si procitao cijeli tekst znao bi da to nije napisao, ali vi ekstremni desnicari vidite samo ono

tzv. orkan desnicar? cini mi se da je on socijalist prema kolachichko komunistu...

--------------
"Socijalizam je jedina prava demokracija" - old Croatian saying...

Dragi moj Bero ako za tebe i jesam ekstremni desnicar to je u biti kompliment jer dolazi od tebe.
Mi smo vec razgovor imali na Nokautu o vjerskom programu i MMA nedjeljom ujutro.

Ti jos jednom procitaj post ovog Srbina pa provjeri ili mozda, s druge strane dijelite iste stavove.
Deklaracija o Domovinskom ratu koju je donio hrvatski Sabor eksplicite kazuje kako je rat bio obrambeni i da u njemu nismo pocinili ratne zlocine. Ako je to stav hrvatskog Sabora i Vlade, a ja bih rekao stav svih normalnih Hrvata koji nastoje zastititi temelje na kojima je nastala Hrvatska drzava ( a Domovinski rat jest temelj), u kojoj ste Vas dvojica skupini kada Srbin govori "crimes were commited on all 3 sides..." (i da ne nabrajm sve gluposti koje je napisao) a ti to podrzavas.

Zagovarati politiku i stavove centara moci izvan Hrvatske koji ove tvrdnje stalno potpiruju poradi SVOJIH politickih i gospodarskih interesa ne znaci biti "demokratski i civilizacijski osvijesten" vec naprotiv, a jos manje znaci biti od koristi Hrvatskoj.

orkan555 said:
Dragi moj Bero ako za tebe i jesam ekstremni desnicar to je u biti kompliment jer dolazi od tebe.
Mi smo vec razgovor imali na Nokautu o vjerskom programu i MMA nedjeljom ujutro.

Ti jos jednom procitaj post ovog Srbina pa provjeri ili mozda, s druge strane dijelite iste stavove.
Deklaracija o Domovinskom ratu koju je donio hrvatski Sabor eksplicite kazuje kako je rat bio obrambeni i da u njemu nismo pocinili ratne zlocine. Ako je to stav hrvatskog Sabora i Vlade, a ja bih rekao stav svih normalnih Hrvata koji nastoje zastititi temelje na kojima je nastala Hrvatska drzava ( a Domovinski rat jest temelj), u kojoj ste Vas dvojica skupini kada Srbin govori "crimes were commited on all 3 sides..." (i da ne nabrajm sve gluposti koje je napisao) a ti to podrzavas.

Zagovarati politiku i stavove centara moci izvan Hrvatske koji ove tvrdnje stalno potpiruju poradi SVOJIH politickih i gospodarskih interesa ne znaci biti "demokratski i civilizacijski osvijesten" vec naprotiv, a jos manje znaci biti od koristi Hrvatskoj.

Zna se ko je zapoceo rat, ali tvoja tvrdnja da mi nismo pocinili NIJEDAN zlocin u ratu nema veze s mozgom.

prvi korak jugosimpatizera i srbofila je reci da je naivan misliti da hrvati nisu ucinili zlocini, drugi je korak reci da zlocini su ucinjeni na svih strana, treci je korak reci da svih strana su jednaki krivi za ratne zlocine, a cetvrti je korak reci da su hrvati planirali etnicko ciscenje u takozvanom "joint criminal enterprise", a peti je korak reci da srbi su samo reagirali od straha na plan hrvatske opet osnivati serbenfrei NDH... u tom slucjau, bolje ne priznaj nijedan tzv. zlocin...

hrvatina said:
prvi korak jugosimpatizera i srbofila je reci da je naivan misliti da hrvati nisu ucinili zlocini, drugi je korak reci da zlocini su ucinjeni na svih strana, treci je korak reci da svih strana su jednaki krivi za ratne zlocine, a cetvrti je korak reci da su hrvati planirali etnicko ciscenje u takozvanom "joint criminal enterprise", a peti je korak reci da srbi su samo reagirali od straha na plan hrvatske opet osnivati serbenfrei NDH... u tom slucjau, bolje ne priznaj nijedan tzv. zlocin...

samo budale mogu smatrati da kad neko veli da je "zlocina bilo i s hrvatske strane" znaci izjednacavanje krivnje.

Bero nema ZLOCINA, nego kaznenih djela, a ako mislis na kazneno djelo ratnog zlocina tada bi stvarno trebao znati sto govoris jer takve tvrdnje imaju povijesno nesagledive posljedice.
Nadalje ako su Hrvati pocinili zlocin to ukljucuje pripremu, namjeru i izvrsenje vise osoba, odnosno politickih i vojnih struktura . Ako smo radili takva djela (sto Haaski sud nastoji svim silama dokazati za Oluju) tada vise nema dvojbe i krivnja je izjednacena jer su svi cinili isto. Pravno nema veze je su li ga Srbi pocinini na hrvatskom teritoriju ili Hrvati na svome, ratni zlocin je ratni zlocin.
Da ti jos malo pojasnim obzirom su daleko od toga da budes upucen, Srbi su zaspoceli pobunu u RH radi toga sto su bili ugrozeni (namjerno ne stavljam znakove navoda), a da je njihov strah bio opravdam vidi se akcijom Oluja kada su Hrvati izvrsili etnicko ciscenje 200 000 Srba iz Republike Srpske Krajine (ovdje Carla del Ponte ne stavlja znakove navoda sto znaci da je RSK bila drzava ili teritorijano politici i gospodarski zaokruzen entitet Srba u RH).
Kada vec toliko volis raspravljati o svim temema ne bi bilo zgorega da malo onda procitas i optuznice te obrazlozenja dosadasnjih presuda cisto da znas koliku tezinu imaju tvoje tvrdnje da smo cinili zlocine.

Da u Hrvatsko se jesu tijekom rata dogodila kaznena djela ubojstava, grabeznih ubojstava, dovodjenja u opasnost ljudi i imovine opceopasnom radnjom itd., za koja su pocinitelji procesuirani i biti ce procesuirani, ali zlocina (procitaj pravne kvalifikacije Haskog suda) ?.

Na kraju samo zelim reci da ovaj forum nije za ovakve teme i toga bi se trebalo ostaviti. Kolacicku sam samo pokusao reci da ne mora (ili mozda mora ali tada je to nesto drugo) on uvijek biti glasnogovornik losega o Hrvatima. Ovo cita jako puno ljudi i onda bas ne izgleda previse lijepo kada sami pljujemo po sebi.

Na kraju samo zelim reci da ovaj forum nije za ovakve teme i toga bi se trebalo ostaviti. Kolacicku sam samo pokusao reci da ne mora (ili mozda mora ali tada je to nesto drugo) on uvijek biti glasnogovornik losega o Hrvatima. Ovo cita jako puno ljudi i onda bas ne izgleda previse lijepo kada sami pljujemo po sebi

Eto velike brige o estetici foruma... Sta ce drugi mislit?
sa cime si to htio poruciti? mozda sa ovim?

ne izgleda lijepo kada postas ovakve komentare, bez obzira na srpsku agresiju... kad smo kod izjednacavanja krivnje, ne vidim razliku izmedju cetnika zadrtih koji jos dan danas sanjaju o velikoj srbiji i mrze hrvate ni tebe koji siris mrznju na nacionalnoj osnovi. oboje ste isti u JEDNOJ stvari: oboje sirite mrznju i netrpeljivost...

oces primjer?

:::

kako se god koji Srbin na forumu pojavi najradje bi mu odmah popusio kurac uz price o bratstvu i jedinstvu i k'o nas bre zavadi.

u kojoj ste Vas dvojica skupini kada Srbin govori "crimes were commited on all 3 sides..." (i da ne nabrajm sve gluposti koje je napisao) a ti to podrzavas.

pizdi kolko oces, ja smatram da su zlocini pocinjeni na sve 3 strane, nisam jedini u tome. ti smatras suprotno i nisi jedini u tome.

no razlikujemo se u kulturi komuniciranja...

izjednacavanje krivnje u ratnim zlocinima je jedno... to nema veze IMHO sa izjednacavanjem krivnje cijeloga rata. zna se jako dobro ko je bio agresor.
kako god bilo ovo se moze protezati u daljnje polemike oko tudjman-milosevic meetinga itd itd, no nema smisla...

sto se mene tice im thru with this subject... a ti me slobodno stavi na ignore listu,

Oh without starting any shit here, but where did this idea of "Greater Serbia" come to u guys from??

As far as I know, the people of Krajina, didnt want to be in your NDH, so they formed their own Serbian country, as did the Serbs in Bosnia. There was no "Greater Serbia" bull shit, that some of you and a lot of American so called experts cling to.

I may be too young to remember the war, but without taking a biased point of view, the Serbian people in Krajina had every right to live there, as did some of your people in western Bosnia.

Oh and if Milosevic wanted this so called greater Serbia, than why didnt he send the Serbian army to claim it??? The war itself was fought between croats/muslim against the native Serbian population, without much physical intervention from Serbia. Except for weapons and food.

As I know it, after the fucking JNA folded, the only troops from the heartland of Serbia fighting in Krajina and Republika Srpska, were Arkanovi Tigrovi and Crvene Beretke, which were all vaulenteer units.

I'm just trying to give in my point of view here, because some of you are really dilluted, cuz there aint many here to oppose your arguments.

Status
Not open for further replies.
Back