• Xenforo Cloud is upgrading us to version 2.3.8 on Monday February 16th, 2026 at 12:00 AM PST. Expect a temporary downtime during this process. More info here

Ajmo braco ( For Croatians 4 )

Status
Not open for further replies.
Originally posted by KroCop

... nisi jedini. Ali danas cu se potrudit - sa sto manje love pokarat sto laksu :cool:

LOL :D

P.S. igra se ne los balun......jojj samo da je ona Prsina zavrsila u mrezi

Svi smo mi Mirko Norac!

Ali sta je tim zenama,koji kurac stede tu picku,pari da je sapun pa ce se izlizat :D :D

Originally posted by Sonic Boom

e jos da ocemo dobit Bugare sve bi bilo ludilo.....bit ce tesko, vrlo tesko........ja mislim1-0 za nas!

joj sta sam pametan.........:D :cool:

starsnoo....poceo sam qoute-at sam sebe........aj Jebate Led

Originally posted by Zlotvor
Da filmcina!!!!!! Jebeni KULT!!

Jedva cekam treci dio,Andy Garcia je tu strasan,koja preobrazba od jednog bully-a do kad postane kum,strasno!

Jebate LED!!

Ajmeeeee meniiiii, tija san editirat post a ja san ga kreten quota!

No more alcohol for me.

ma dobro si skuzio :D samo nesmijem upotrebljavat u svojim postovima nista ni priblizno slicno prijasnjim nickovima

Svi smo mi Mirko Norac!

Ali sta je tim zenama,koji kurac stede tu picku,pari da je sapun pa ce se izlizat :D :D

jebate led!

to mi je nova recenica za upad :D

Dobro covjece udavio sam se od smijeha!

E mozete me slobodno ispickarat i i sflejmat jerbo sam se sinoc nagledao orgija i slicnog kaosa u Saloonu, a nisam imao fotic. Propucao bi si koljena!! Bilo je strasnog materijala.

Ali bar mi se zelja ispunila, potrosio sam samo 40kn i karo ... ALI SKORO!! JEBATE LED!!!

moj izlazak jucer:

tekma, donna u tkalci,u mcdonalds GDJE JE BILA FUCKING TIA I BOGAMI SAM SE NAGLEDAO JEBATE LED otisao do papaye gdje sam se zadrzao 5 minuta, otisao na pumpu po bocu jamnice, otisli na britanac na dvosatno baljezganje.

ukupni trosak: cca 50 kn

zakljucak : di si bio-nigdje, sta si radio- nista

Ali bar mi se zelja ispunila, potrosio sam samo 40kn i karo ... ALI SKORO!! JEBATE LED!!!

cekaj....jesi li guzia ili nisi guzia:confused:

a ono.....di si bia sta si radia= NISTA.......hehehe....to me vec prati duze vrijeme.....ah JEBATE LED; posta sam pravi kroner; jos malo pa ce izgubit jetru!

E mozete me slobodno ispickarat i i sflejmat jerbo sam se sinoc nagledao orgija i slicnog kaosa u Saloonu, a nisam imao fotic. Propucao bi si koljena!! Bilo je strasnog materijala.

Jebem mu led e to je najgore,kad nosis apart nikad se nista ne desi a kad ga nemas onda sve u tom momentu bude za slikat.

Hrani nas KroCop,jer gladni smo,gladni smo sexaaaaaaaa,hehehe.

........,jer gladni smo,gladni smo sexaaaaaaaa,hehehe.

jos jedan put cu ti rec..........PLAGIJAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ali nema mi gore stvari kad se napijem i onda kad ti alkohol pomuti pamet i donja glava ti udari u gornju pa neke zenske sto ih uopce nebi kuva u tom trenutku ti budu sexy samo zato jer ti se javi misao da bi ih moga rijesit i pojebat, i onda ih pocnes kuvat a onda te lagano odjebe i jos se umisli,glupa rafa, a tebi ostane misao da te je odjebala rafa,mrzim to.

A miljon puta se bolje provedem kad sto manje potrosim,neznam jeli to zato sto nemas toliko para da se opijes ko budala pa si trijezniji ili je to jednostavno neki zakon u svemiru,hehe.

jebate led odmah editiraj ono "brat od majke" da nebi bilo po pizdi od onih tamo iz vodstva onog racana itd

Originally posted by Statham
dan san bajdvej ija manistru u suvo kako bi vi otamo doli rekli

Hehehe studentski zivot?

I ja sam se najia manistre i jaja ka nikad u zivotu.

Daj PM mi koji si nick prije bija.

Status
Not open for further replies.
Back