• Xenforo Cloud is upgrading us to version 2.3.8 on Monday February 16th, 2026 at 12:00 AM PST. Expect a temporary downtime during this process. More info here

Ajmo braco ( For Croatians 4 )

Status
Not open for further replies.
Brat od Majke,hehehe ja mislia od Ede Majke,sala sala.

Picku mislia san da si hamush,sta je snjim,nema ga nigdi,ka da je u zemlju propa.

Alo KroCop jesi li jos sta uploada slika na site,da vidim jeli se isplati palit novi explorer?

p.s. imam samo jos nadodat da smo mi hrvati u principu glupi ko kurac narod........bez uvrede

K-1 eliminacije su bile razocaravajuce. Mecevi od kojih se puno ocekivalo (WilliamsSefo,BothaAbidi,SappRemy...) ispali su smece:mad:. Jebiga to je tako kad su falili svi koji nesto vride. E da je bio LeBanner, Hoost, Hunt, Mirko, Holm, Shilt bila bi to druga prica. Kad vidim kakvi su sve "fighteri" u finalu dodze mi rigati. Jebate led doveli su Greckoa koji vise ne moze ni stajati.

Sad mozemo reci da Leko ima stvarno dobre izglede da osvoji naslov. Mozda za nas slaba konkurencija i nije tako losa stvar.

Ma nije bio tolko los mec Williams vs Sefo kolko ovaj ostatak sto si naveo...mali ga je bas naradjivao i to posteno...bas su se poceli mlatit hebacki.
Zao mi sto je onako zavrsio ovaj mec...ZAO i to jako...mogo je to bit mec godine...

neznam sta bi mladen svarc reko ali me i nebriga .

p.s. znate da je frajer zidov.......iako sere po zidovima!

jebiga ja bi ga izabra u sabor samo zbog te anomalije

E decki kvaliteta ne dolazi uvjek s kvantitetom. Bilo je pitanje vremena kada ce se pojaviti ljudi kojima ovaj sport nije na prvom mjestu (ni na drugom a ni na petom).

meni je na 2. odmah iza ping-ponga!

da vidis kako lopticu zafelsan kad serviram :D

Originally posted by Statham
meni je na 2. odmah iza ping-ponga!

da vidis kako lopticu zafelsan kad serviram :D

Hhahaha the real ping-pong master!!

Kad cemo bacit na jednu partiju da te rasturim ko svinja masnu krpu?

Jeste li skuzili komentatore na ovim K-1 eliminacijama???

Jebate valjali su baline ko blesavi :).
Najbolji je dio kada su za Cartera Williamsa rekli da je Venetiaan.
Zatim onaj glupi muk, i onda zbunjenost kada su vidili da izlazi Sefo :D. Trebalo im je sto godina da shvate.
Brajdic se malo popravio ali onaj drugi nema blage veze o K-1. Jebate sramota je da ne razlikuju borce a to im je jebeni posao. Da nije komicno bilo bi tuzno.

Govore kako je Sefo dobio mec zbog svoje popularnosti jer je Williams bio puno bolji, cude se ko idioti. Da, Williams je bio bolji ali kreteni su zaboravili 2 zuta kartona. Ti kartoni nisu samo formalnost nego se odrazuju na bodovanje, zato je ishod meca sasvim logican. Oni o tome nemaju pojma!

Onda brdo glupih komentara, neinteligentnih zakljucaka, opcenito manjak znanja o K-1....
Zatim ono kako je borba Aertsa i Venetiaana bila najbolja borba veceri itd.

:mad:

nema problema neno.......

D.....ja sam se toliko iznervirao na komentare vec prije tako da sam sad postao imun na njihove pizdarije.............

slazem se sonic.

mene su oni prvih par pride emisija totalno desenzibilizirali za glupe komentare......tad sam bija izgubija kilu zivaca bogami........sad samo sidin , lipo kokice, kospice, sport za zube i

Status
Not open for further replies.
Back