• Xenforo Cloud is upgrading us to version 2.3.8 on Monday February 16th, 2026 at 12:00 AM PST. Expect a temporary downtime during this process. More info here

Ajmo braco ( For Croatians 4 )

Status
Not open for further replies.
Originally posted by Sonic Boom
LOL............

ja bih moga dolipit do Zg na utakmicu sa Janezima majku im jebem

Glupane jedan uvati se fizike i manje drkat!!!!

Hahahahahahahahahaha!!!!!!!!!!

ZlotvorOWNED!!!! To the fullest!!

Umro sam ...

Originally posted by Zlotvor

sorri ako sam propustio....ali ti i sonic vi idete u isti razred ili sta? kolko godina imate?

Originally posted by Statham
sorri ako sam propustio....ali ti i sonic vi idete u isti razred ili sta? kolko godina imate?

Ahaaaaa idemo u 6 osnovni i najbolji smo djaci,samo nas malo zezaju osmasi ali nema veze jej nasa pjofesojica kaze da "snaga klade valja a um se kladi u pjvoj spojtskoj" tako da idem sutja oma uplatit tiket i pokazat tim osmasima tko je faca.

I cika Statham imamo 12 godina.

I razbili bi ti tu tvoju celavu glavu ko picku,you motha fucker!!!!!! :D :D (vrag se iz nas probudia)

Originally posted by KroCop
Hahahahahahahahahaha!!!!!!!!!!

ZlotvorOWNED!!!! To the fullest!!

Umro sam ...

Jebiga trudim se, nije lako,hehehe :D

Sta je sa onim slikama sto si reka uploadat na svoj sajt,hocu jos dobrih guza i dojki!

Jej ja i Sonic smo uplatili tiket i zejimo vidit sto vise gujsa i gjudi :mad:

zlotvor, ne ali fakat.........sad mi odgovori pitanje!

kolko imate proljeca na plecima i jeste li u ikojem trenutku zajedno se skolovali

ma napusi mi se kurca konju bosanski.......uvati se ti mehanike nabijem te na kurac!!1:D

evo ovako ujac ja cu ti rec........oba smo sad trebali bit na trecoj godini faksa.........ali nekim cudom smo jos na prvoj :D:D

skupa smo isli u osnovnu skolu i trenirali waterpolo.....i to ti je to!!

P.S. LOLOLOL na ono ----"I razbili bi ti tu tvoju celavu glavu ko picku,you motha fucker!!!!!! (vrag se iz nas probudia)" :D:D

ma napusi mi se kurca konju bosanski.......uvati se ti mehanike nabijem te na kurac!!1:D

evo ovako ujac ja cu ti rec........oba smo sad trebali bit na trecoj godini faksa.........ali nekim cudom smo jos na prvoj :D:D

skupa smo isli u osnovnu skolu i trenirali waterpolo.....i to ti je to!!

P.S. LOLOLOL na ono ----"I razbili bi ti tu tvoju celavu glavu ko picku,you motha fucker!!!!!! (vrag se iz nas probudia)" :D:D

ok. ja bi treba biti na 2. al sam na prvoj.......i boli me racku :D

Originally posted by Statham
ok. ja bi treba biti na 2. al sam na prvoj.......i boli me racku :D

hehe..........a moj ujac.........najgore je to sta nas boli kurac:D

P.S. Croato...........aj priznaj da dobijes tu i tamo jednu iza usiju;):D

Hehehehe nije to nekim cudom to je zato sto knjige nismo takli,hahaha a zajebavali smo se ko budale,ka da nam je svaki dan posljednji.

Dogovoreno ja cu se uvatit mehanike a ti fizike i ima da ih rijesimo sad na apsolventskom!!!!

Croato jeben ti zivot avatar ti je ludnica,di si nasa tu sliju?

Pretpostavljam da je na njoj Stefan Leko?

Croato jeben ti zivot avatar ti je ludnica,di si nasa tu sliju?

Pretpostavljam da je na njoj Stefan Leko?

Je Leko je na avataru

link

Naj se zajebavati, vrok te jebi!!

Ojdi skolu zavrsi!! Kae

Status
Not open for further replies.
Back