Ajmo braco ( For Croatians 4 )

Status
Not open for further replies.
Ma kuham kafe razmazenim studenticama(koje su btw prestrasne picketine) i studosima na faksu. Imamo kantinu/internet caffe u kojem radim 4h/dan - ali sve skupa po ure posla, dakle izmedju svakog predavanja po 10 min. A ostatak se zajebajem po internetu, photoshopu ili zasprehavam picice koje markiraju. I za sve to me placaju!!

Nije lose ...

ti imas neki fetis prema cicama :-)
koji je fax VERN? prvi put cujem za to.

evo upravo pogledao mec.....koji CAR!!!!!!

ali ovo je strasno.........onaj Cvijanovic ( komentator ) je majmun koji nema veze o borbama!!!!!!!

tele jedno je reklo da je onaj udarac bio nepotreban............ajmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

odmah me je izivcirao. Kako je bio nepotreban majmune jedan blesavi........joj TITO!!!!!!

P.S. neno....jel su ti turniri cijeli ili samo imas Mirkove borbe?

KroCop....ma di samo nalazis te slikice.....sise su strasne!!

and neno........a tko to nema fetis na sise.....jebate led koliko ih volim pretvorit cu se u sisu!!!!!

udarac i je bio nepotreban po mome

p.s. nemogu reci koji san ja jer ne zelim opet biti iskljucen iz igre

neno, vern ti faks za popizdit. mene je caca tamo tjera.....to ti je trogodisnji menedzerski faks ako se nevaram

Originally posted by KroCop
Ma kuham kafe razmazenim studenticama(koje su btw prestrasne picketine) i studosima na faksu. Imamo kantinu/internet caffe u kojem radim 4h/dan - ali sve skupa po ure posla, dakle izmedju svakog predavanja po 10 min. A ostatak se zajebajem po internetu, photoshopu ili zasprehavam picice koje markiraju. I za sve to me placaju!!

Nije lose ...

Koji si ti supak!!!!!

Ma jeben ti zivot di nalazis te slike,daj link?!!!

Originally posted by finalfantastac
udarac i je bio nepotreban po mome

Po svemu sudeci nije bio potreban jer je vec bija nokautiran ali u zaru borbe IMO mirko nije moga ocijenit jeli dovoljno dobro nokautiran pa se je barem tija uvijerit da i tako ostane.

Zato da mu sad netko predbacuje da ga nije triba udarit je jednostavno glupo,to je sve bilo u zaru borbe.

Nije ni randy couture bilo potrebno da spanka tita ortiza i tako ga ocrni pa su svi bili time odusevljeni :D

Picku jeste li gledali mec Mirka protiv Dos Carasa?

Covice napravija mu je gadnu posjekotinu po onoj dinji,krvarija je skoro ka fujita.

Strasnoooooo,strasnooooooo nokaut je strasan jer je dos caras ostao ka urokani narkoman,ima je onaj pogled od tisucu milja...

ma u biti ja shvacam zasto je on otisao u japan.....jebi ti pripremni mec on je otisao zbog love i to je jedina istina....ovaj mec je sramota po mome......ali ne smatram mirka krivim vec opcenito japanske mec makere .

meni uopce nije bilo nesto gledat kako mirko tuce ovog meksikanca jer su isto tako mene tamo mogli stavit da stojim i dobijem po glavi.

zasto mu nije pokusao polugu uvalit jebote....pa nije valjda itko sumljao da moze nokautirat hozea

Originally posted by Zlotvor
Picku jeste li gledali mec Mirka protiv Dos Carasa?

Covice napravija mu je gadnu posjekotinu po onoj dinji,krvarija je skoro ka fujita.

Strasnoooooo,strasnooooooo nokaut je strasan jer je dos caras ostao ka urokani narkoman,ima je onaj pogled od tisucu milja...
Nevjerajtno ,stvarno nevjerojatno
Znam da Don Caras i nije neki protivnik za Mirka ali svejedno ,savr

E jebiga - prvih nekoliko slika su prevelike(my bad) pa se malo morate strpit za ostaak... ali isplati se.

Bit ce sijedec tjedan jos materijala ...

Majke ti, prepijam sam da sad puno pisem

znate li di bi moga hostati mirkovu borbu od 17 mb da je ljudi mogu skinuti?
sonic, cijeli su turniri.

Buahahahaha ajmeeeeeeeeee ajmeeeeeeee nemogu da virujem!!!!

Znas Brlecica,hahaha jebate sto je svijet mali.

Ali brajo ovoga u Splitu sigurno nema,kad bi joj samo dosa sa aparatom i reka da bi je slika ova bi ti odma trisku prilipila,a kamoli jos da ti sise pokazuje ili tange ili da se zvali sa prijom. Nema,jednostavno nema.

KroCop kad dodjem u zg i ako mi bude falila koja sweet ass ho tebi cu se obratit,

P.I.M.P

PS. Jeli Renata ima silikone?

Ima silikone i kalogen u usnama ... a sta je najbolje - to joj je decko kupio!!!

Odakle znas Brlecica? Vaterpolo?

U svakome slucaju sise su joj ludilo.

Decko joj je kupia?

Koji krele,reci tom decku hvala,picku kupia joj je sise i usta da se moze i drugima dat,hahaha.

A Brlu znam priko vaterpola,ja i Sonic smo skupa trenirali u Mornar Brodospasa tako da ga znamo obojica i to ludilo,kad je bija ovo lito u reprezentaciji pili smo skupa i izlazili,Brla je ludilo sa Borisom Leticom pa je kod njega isto spava a boris je isto snama trenira (samo on i dalje igra za razliku od mene i sonica) :D

Strasne su ti picke,jeli ih sve znas ili?

Status
Not open for further replies.

Latest posts

Forum statistics

Threads
1,281,010
Members
176,003
Latest member
HeneryH
Back