Ajmo braco ( For Croatians 4 )

Status
Not open for further replies.
Originally posted by KroCop
A kad cete vi do Zg - bez brige Brle i ja imamo zena na lageru za par tjedana ako vam se toliko ostaje... Mrtav sam ozbiljan

nego jesam li ja spomenuo da si ti meni najdrazi na forumu :-)

Da, stvarno zadnja tekma na Poljudu je bila ... Italija??! Ili koja vec?

Buraz mi je trebao o tome pisati u Nacionalu, ali su mu rekli da ne otvara tu temu ... ako mu to kazu u Nacionalu, znaci da je to neka teza muljaza. Hot potato!!

Smradovi. Anyway isao bi na tekmu, zadnja mi je bila Belgija prije Svjetskog! Alen Bo-k

Originally posted by M17
Zasto "svejedno ih nebi isao gledat"???

ja bi ih isao gledat!

Jebate led..........zadnji put kad su igrali u Splitu.......hehehe...jos je Tito bija ziv :D

Originally posted by M17
Zasto "svejedno ih nebi isao gledat"???

Zato sto nikako da dodju u Split i plus gube od nekih banana drzava,samo jos fali da popuse protiv bugara i onda cu tek jos vise popizdit.

Daj ljudi dajte malo pravoga baluna a ne se vucat ka stare krpe po terenu (ovo je bilo za igrace :D )

Zlotvore ne seri!! That's the nicest thing someone said to me in the forums!!

Smrc... :(

jojjjjjjjjjj........pun mi je kurac onog jadnika Le Pestea..........namirija se na krive;)

Di je govno francusko?! Idemo ga samarat! Al dobar je mamicu mu jebem

Zlotvore ne seri!! That's the nicest thing someone said to me in the forums!!

Smrc... :(

Buahahaha,jojjjjjj.

Fun never ends in For Croatians :D

Di je govno francusko?! Idemo ga samarat! Al dobar je mamicu mu jebem

Dobar je jedino u tome sto je peder!

ma tko je zajeban za flejmat KroCop..................hehehehe....on je jadnik!!!

s kojima smo se samo ja I Kilgore flejmali...........eeeeee to su bili dani!!

on je samo jedan newbie u nizu!!!

Originally posted by Zlotvor
Zato sto nikako da dodju u Split i plus gube od nekih banana drzava,samo jos fali da popuse protiv bugara i onda cu tek jos vise popizdit.

Daj ljudi dajte malo pravoga baluna a ne se vucat ka stare krpe po terenu (ovo je bilo za igrace :D )

Tebi je krivo sto ne igraju u Split, a onda kazes "svejedno ih nebi isa gledat." Ako je tako... sto ti je briga???

Ove sto "gube od nekih banana drzava" pokazuje da imas negativan kompleks. Koje su te "banana drzava" i koje su te rezultata???

Jebate led Bugarska... onda jebate led bilo koga u "play-off"...

P.S. Slazem se i ja da je vrijeme da reprezentacija igra u Split.

Ali, bilo gdje oni igraju, mi bi morali njima dati podrsku.

That's very disturbing :eek:

ma vidis da ce covik srediti komade kad banemo u zg :))

sto se tice utakmice, neznam jeste li culi da je zivkovic reka da su reprezentativci rekli da se bolje osjecaju u zagrebu. lol

vec sam raspravljao o ovoj temi na newsima i malo sam trazio po netu i nasao da je zadnja bila 98 koliko se sjecam, mislim protiv danske.

EQUADOR!!!!!

Zar nije ni Brazil izgubijo protiv one "banane"??? Slusaj, znam da tu utakmicu nisu smijeli izgubiti, a nogomet je takav. Vjeruj me da nismo mi jedini koji su izgubili takve utakmice.

I imam negativan kompleks prema nasoj repki!

Od tvoj usta.

Ti ces uvijek imati nesto o cemu ces prigovarati, ali u isto vrijeme biti ces prvi koji kaze "Najbolji smo!" kada pobijedujemo.

Nema veze. Hrvatska ide dalje.

JEBATE LED!!!!

Originally posted by M17
P.S. Slazem se i ja da je vrijeme da reprezentacija igra u Split.

Ali, bilo gdje oni igraju, mi bi morali njima dati podrsku.

Ma imaju oni moju podr

Status
Not open for further replies.
Back