• Xenforo is upgrading us to version 2.3.7 on Tuesday Aug 19, 2025 at 01:00 AM BST (date has been pushed). This upgrade includes several security fixes among other improvements. Expect a temporary downtime during this process. More info here

*** Official Sherdog Power Slap Discussion ***Power Slap 14 Friday July 18 @ 9pm EST (Stream Post #7,792)

Do you love or hate Power Slap (Fighting)?

• Total voters
    433
Let’s all celebrate the 2nd year birthday of this glorious thread. Thanks to all who are keeping it alive, especially the haters, who are secretly the biggest fans but just can’t bring themselves to admit it.

TF Mods so (alleged) Raper McGregor good fi discuss inni di Heavies even tho bro last scrap was like 50 PPVs back but #GreaterMcGregor nuh get di same energy an' ting get merged smdh 🤦🏿‍♂️

<YeahOKJen>

Bro got ZERO charges an' help build houses fi help mek Canada great again

#StopCensorship #EndCancelCulture

aaaaand thread is still going.

would love to know the percentage of guys here who actually watch this.

anB8Yo1J9h07eOO4WbYQkzdsslOEiRoYql7JQke3W15Kn4ieXgD0j3oOOmdAuTVbahnHi3BpmRzpAZE=s1024-rw-nd-v1

Kanekoa want teh Smoke..

Poatan has unlocked di KO cancel technique 🦉🟰😴

Ashnil Jubli really oot here like "yah fam mi program defense in2 mi game" LMFAOLLL ooooook bro 💯🧢

Helps fi be open minded fam a sick brace prolly woulda help him goofy azz 💀

Sum squirtin' Sheena action fi di mandem

No more melons affi remove di implants but gyal got 🍍

Yo fam little over a week til di slap scraps ting finna be lit basically whole card been announce dem w8 fi like 2 wks b4 hand but yah fam here's di preview hope yuh deh bout di Slappenins

JOHN DODSON'S WIFE SCRAPPIN' AGAIN:

ARIANA VENTI VS PVZ (OF COURSE SHE WON DI COUNT TOSS 🙄🧻 🚨304🚨)

FLINCH!!!

MI YUTE KIEFFER VS SUM ASSHOLE WHO TEK A FEW MUAY THAI CLASSES TINKIN' HIM A BMF LMFAOLL

BRO 🗣️💩 ABOOT KIEFFER SEH HIM CRY BUT CMON FAM BRO GOT CLAPPED BY A POLYNESIAN NO SHAME

HEALTHY HAND PONO PAU VS STREET BEEFS CHAMP AN' FORMER HW SLAP STRAP CHALLENGER DORIAN PEREZ

PONO ON A REVENGE TOUR TRYNA RUN TING BACK WID SEEK AN' DESTROY SIEKMANN NOW DAT HIM GOOD HAND NUH BROKEN 🚫🫲🏿⬅️💯🫱🏿➡️

CONT'D

FIREFIGHTER VS COP (NOT IRL JUST LOOK LIKE IT MI LET U DECIDE WHO IS WHO)

FORMER FOOTBALL PLAYER VS MAKINI MANU WHO WAS ALSO A FOOTBALL PLAYER PLUS HIM GOT DI POLYNESIAN BUFF DI DARK-SKIN YUTE FINNA SLEEP IMHO

WESLEY "ALL THE SMOKE" DRAIN VS THE CHIEF

BIG RESPECT TO DI CHIEF BRO HELPED MI YUTE KIEFFER CUT WEIGHT BEFORE HE DUSTED HIM😵 BRO BRINGIN' HONOR TO DI SPORT FI REAL 🫡 LIVE BY DI SWORD DIE BY DI SWORD EITHER BRO GETS BRUTALLY KO'D OR BRUTALLY KO'S DI OPP

AND OF COURSE:

#GreaterMcGregor

COIN TOSS WINNERS smdh Paige gwaan 1st of course ting sus af

Back