Reports about bad ads should include the following:

1. Location/Country
2. Device
3. Browser
4. Company/product of ad.
5. A screen shot if possible,
6. Brief description of how the ad is a problem.
7. Page/Pages affected
8. Date and Time of occurrence.

Refer to the instructions for your device on how to take screen shots

HTTP 500 - Internal server error

Discussion in 'Support' started by redarmyrus, May 2, 2008.

  1. redarmyrus Brown Belt

    Joined:
    Sep 11, 2007
    Messages:
    3,672
    Likes Received:
    0
    can't start a thread anymore

    when i click submit thread, it loads .... then crashes with that message
     
  2. redarmyrus Brown Belt

    Joined:
    Sep 11, 2007
    Messages:
    3,672
    Likes Received:
    0
    don't know why it lets me start a thread here, but not in the heavyweight forum
     
  3. DanKO Guest

    Same prob here, I havnt been able to start a thread in P&M for 3 weeks. Anywhere else seems to be okay.
     
  4. buLLetprooF JBE Banned Banned

    Joined:
    Oct 13, 2006
    Messages:
    5,358
    Likes Received:
    0
    Location:
    Upstate NY
    having the same problem...
     
  5. DrSatanDracula Silver Belt

    Joined:
    Aug 24, 2007
    Messages:
    13,748
    Likes Received:
    0
    Location:
    New York City
  6. redarmyrus Brown Belt

    Joined:
    Sep 11, 2007
    Messages:
    3,672
    Likes Received:
    0
    any updates yet?

    The page cannot be displayed
    There is a problem with the page you are trying to reach and it cannot be displayed.

    HTTP 500 - Internal server error

    edit: was able to start a thread
     
  7. rEdShawks Brown Belt

    Joined:
    Apr 9, 2008
    Messages:
    2,503
    Likes Received:
    0
    sounds like me
     
  8. Francis Rossi Here's a song for ya

    Joined:
    Jul 12, 2006
    Messages:
    27,662
    Likes Received:
    453
    Location:
    Down the only road I've ever known
    I get that whenever I make a long post, or one that quotes more than a few lines.
     
  9. sempiternal White Belt

    Joined:
    May 8, 2008
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    How did you get it to work?
     
  10. DrSatanDracula Silver Belt

    Joined:
    Aug 24, 2007
    Messages:
    13,748
    Likes Received:
    0
    Location:
    New York City
    I have to do the title: edit, text: edit. trick to poost anything outside of Mayberry in terms of a new thread.

    This ain't cool.

    What's the problem, mods/admins?
     
  11. Busta Nutz Bustin daily Nutz!

    Joined:
    Sep 10, 2002
    Messages:
    2,108
    Likes Received:
    0
    Location:
    eureka California
    OK, it's obviously not a problem...been trying to post new thread for like a month.
     
  12. Old_Fogey Cornish Bumpkin

    Joined:
    Jun 20, 2006
    Messages:
    2,097
    Likes Received:
    0
    Location:
    Cornwall, UK.
    I don't know what the actual problem is. But I do know that Firefox has always had a slightly 'buggy' java.s.c.r.i.p.t engine and that some browsers handle HTTP protocol slightly differently to others. So, I suppose it could 'possibly' be something to do with that.

    I use Opera, and I have had no trouble posting threads and stuff. So, just as an experiment, you could download Opera (It's a good, free and secure browser) and try making a thread with it. It might work, but obviously I can't guarantee anything.
     
  13. Busta Nutz Bustin daily Nutz!

    Joined:
    Sep 10, 2002
    Messages:
    2,108
    Likes Received:
    0
    Location:
    eureka California
    Is it because I have firefox? on one of my network connections...if it is I'm gonna flip. my brother and his girlfriend were fucking with the computers the other day....DAMN!!
     
  14. Old_Fogey Cornish Bumpkin

    Joined:
    Jun 20, 2006
    Messages:
    2,097
    Likes Received:
    0
    Location:
    Cornwall, UK.
    I don't know for sure. I'm only throwing it in there for experimental purposes. Other Sherdog users seem to be able to use Firefox with no problems. But if you are behind a router, with additional network connections, it could 'possibly' cause minor traffic problems. I would try the Opera thing I suggested earlier, then you'll know for sure, one way or the other.
     
  15. ZxcFight Blue Belt

    Joined:
    Oct 27, 2005
    Messages:
    549
    Likes Received:
    0
    Location:
    grover beach california
    same here
     
  16. Warren Piece Banned Banned

    Joined:
    Jun 4, 2007
    Messages:
    3,537
    Likes Received:
    0
    Location:
    50 feet away, just like coworkers Shannon & Cather
    join the club my friend
     
  17. bigboywasim White Belt

    Joined:
    Jun 25, 2008
    Messages:
    115
    Likes Received:
    0
    Location:
    Sacramento, CA
    I been having the same problem. I been trying to start a thread and I get the same error. I even tried changing browsers but no luck.

    What is the edit click edit method?
     

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.