• Xenforo Cloud is upgrading us to version 2.3.8 on Monday February 16th, 2026 at 12:00 AM PST. Expect a temporary downtime during this process. More info here

Ajmo braco ( For Croatians 4 )

Status
Not open for further replies.
prije koji tjedan sam bio u srijemskoj mitrovici na hodoća

tour1997 - nikad nikog nisam stavio na ignore, pa neću ni tebe,...

ali vjeruj mi sve nas na ovom forumu iz hrvatske boli kurac za:
- padobrance iz ni

Ja sam napisao ovo o Gurovicu, zbog kretena koji misle da je Draza bio "ratni kriminalac" a to su isti ljudi koji slave pavelica i budaka.

Guroviću zabranjen ulazak u Hrvatsku!?

Kako prenosi internet sajt sportnet.hr, Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Hrvatske poslalo je dopis MUP-u Srbije i Crne Gore, sledeće sadržine:

"Košarkašu Milanu Guroviću zabranjuje se ulazak u Hrvatsku zbog fašističkih obilježja tetoviranih na njegovom tijelu", a ovo je kasnije potvrdio i glasnogovornik Ministarstva unutarnjih poslova Zlatko Mehun.

Odluka je obrazložena time što je "po hrvatskim zakonima, zabranjeno javno isticanje fašističkih simbola", a ravnatelj policije Ivica Franić o ovoj je odluci razgovarao s veleposlanikom SiCG u Zagrebu, kojem je prenio odluku hrvatskog MUP-a. Sportnet tvrdi da je odluka preko diplomatskih predstavništava dve države stigla i do Košarkaškog kluba Partizan.

U KK Partizan Pivara MB do kasnih popodnevnih časova u petak nije stigao nikakav dopis ni iz MUP-a Hrvatske, ni iz kancelarije Goodyear lige, baš kao ni iz MUP-a Republike Srbije.

" Fasisticki Simboli " BWHAHAHAHBHWHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHA

Tetovaza Draze "fasisticki simbol ", a ustaske sahovnice po vasim gradicima patriotski simboli!!
BWAHAHAHHAHAHAHHAHHAHAHAH

Oh yeah, i kakve je to zlocine Draza Mihajlovic napravijo???

A Americki predsednik Harry Truman, je 1948 godine, dao Drazinoj Familiji LEGION OF MERIT - for CHIEF COMMANDER, sta je najveca cast Amerika daje ljudima koji nisu rodjeni ovde.

A gde ja paveliceva??? Izgubila se u posti??? Mozda zato sto hrvatska i nema airways companiju???
hhe

checkmate

Oh sorry dudes, I just checked. You dude got SEVEN PLANES in your "fleet"!!!!!

hehehhee what a joke, like Montenegro, Bosnia or Slovenia airlines!!!

KO O CEMU KURVA O POSTENJU!!

Ministarstvo unutarnjih poslova reagiralo je vrlo brzo nakon objave teksta na Sportnetu, o cemu je vec obavijesten MUP Srbije i Crne Gore.- "Kosarkasu Milanu Gurovicu zabranjuje se ulazak u Hrvatsku zbog fasistickih obiljezja tetoviranih na njegovom tijelu" - potvrdio je danas glasnogovornik Ministarstva unutarnjih poslova Zlatko Mehun.

Ova odluka temelji se na hrvatskim zakonima, koji zabranjuju javno isticanje fasistickih simbola. Ravnatelj policije Ivica Franic o ovoj je odluci danas razgovarao s veleposlanikom SiCG u Zagrebu, kojem je prenio odluku iz naseg MUP-a. (sportnet)

Da nije smesno bilo bi tuzno. Ako iko zna sta je fasizam, znaju oni!!! Predlazemo Partizanu da uopste ne ode na tu utakmicu i da do daljnjeg ne ide u hrvatsku. Sjajan razlog da se jednom za uvek stane na vrat toj usranoj regionalnoj ligi.

..........

Derbi 12. kola Gudjir lige igra se u nedelju od 17 casova u Zagrebu, gde prvak Hrvatske Cibona docekuje Partizan. Na gostovanje ekspedicija Partizana krenuce autobusom u subotu popodne. Sportski direktor Partizana Dragan Todoric izjavio je da se nastup Milana Gurovica u tom mecu nalazi pod velikim znakom pitanja. Naravno, razlog nije povreda ili bolest, vec dobro poznata tetovaza sa likom Draze Mihailovica koju reprezentativac SCG nosi na levoj ruci.

- Svesni smo da se u Hrvatskoj podigla velika prasina i zato jos uvek razmatramo da li da povedemo Gurovica u Zagreb. Jos uvek nismo nacisto sta raditi - rekao je Todoric.

Gurovic najverovatnije nece biti jedini prvotimac koji ce izostati sa gostovanja u "njihovoj lijepoj". Partizan ce najverovatnije odmarati dobar deo prve sastave za sledecu utakmicu Evrolige protiv Reala iz Madrida. Utakmica u Zagrebu je nebitna posto ce se Partizan i vezanih ruku plasirati u Final 8 koji se igra u Beogradu.

hhehehhehehehhe

A ovo vase novine pisu:
A onima koji su me danas htjeli poučiti kako je "Gurović heroj, kao i onaj kojeg nosi na ruci", želio bih uistinu dobronamjerno i neobvezno predložiti da djecu uče o nekim drugim herojima. Imaju ih, itekako. Mnogima se i mi u Hrvatskoj divimo, makar nećemo baš uvijek priznati. Od Bodiroge, do Bajage.

BWHAHAHHAHHAHAHAAHAHHAHHAHAAH

oh illwrestling se vratio..
vidim da je malcice i sazrio jer ne lupeta vise samo gluposti, sad se pokusava kao i komunicirati sa nama... did you get your drivers license yet hunny?
prije je to bilo 1 way bullshit...

no dobro...
vidim da je no time for brain nasao savrsenog chat buddya...
you two should get a thread of your own and some KY lube...

znas illwrestling, vaz dvojica ste zapravo ful slicni.
iako ste suprotnih uvjerenja, zapravo oboje ste bolesno ultra patriotski nastrojeni uz obaveznu mrznju prema onima preko drine...
da ste rodjeni u istoj zemlji sigurno bi bili nerazdvojna braca...

prije nego te prijavim adminu za bananje zbog nacionalistickog smeca, moram te pohvalit za bar mali intelektualni napredak jer se vidi da zapravo sazrijevas... prije si samo srao gluposti i vrijedjao, a sad se cak trudis i argumentirati poneku od tvojih gluposti...

iako ti argumenti ne drze vodu, mozda kroz godinu dvije se opametis pa shvatis kada dodjes u srbiju da ce te i tamo ljudi gledati kao ultra desnog nacionalistickog kretena kakav jesi pa ces shvatiti da ta divna cetnicka srbija o kojoj sanjas i jedva cekas ne postoji vec dugo jer su ljudi shvatili da nema smisla u mrznji i nacionalizmu...

e onda ces biti sam u svojoj otadzbini i preostat ce ti jedino da se uclanis u onu seseljevu stranku jer ce te oni jedini ovakvog derelikta prihvatiti.

zelim ti puno srece u padobrancima...

za ovakve kao ti i no time for brain bi fakat trebao biti jos 1 rat ili posast da se pobijete svi medjusobno i sjeme vam se zatre i da vise nitko nezna za vas jer ljudi poput vas su ti koji stvaraju nove ratove...

pozdrav stari, uzivaj u vlastitoj genijalnosti...

:)

zikinokolo*****o sramotne su takve pickicje izjave da ces prijaviti nekome na ban, iako je majmun...

eto vidis - i administrator ne vole tvoj nadimak u cemu zoves braca i sestara azijata i azijatkinja "c.hinks" - bolane change your racist nickname...

tour1997 said:
A Americki predsednik Harry Truman, je 1948 godine, dao Drazinoj Familiji LEGION OF MERIT - for CHIEF COMMANDER, sta je najveca cast Amerika daje ljudima koji nisu rodjeni ovde.

ako je amerika tako dobra i pametna, idi sluziti u USMC...

Kolachichko said:
e onda ces biti sam u svojoj otadzbini i preostat ce ti jedino da se uclanis u onu seseljevu stranku jer ce te oni jedini ovakvog derelikta prihvatiti.
:)

Lo

mnogo su jaki SRS, stranka etnickog hrvata i krscani katolik vojislav seselj... nebi ocekivao boljeg predmeta od kola*****a...

Pa daj tour1997 imaš li ti uopće života? 17 ti je godina, a ti se baviš nekom poviješću, nekim četnicima... Stvarno trebaš pomoć. Žao mi te je iako si srbin. Imam ja takvog jednog u razredu koji se kurči ustašama i svime i kako sve srbe treba poklat, a jadnik živi šmokljan degeneriran. To si ti u hrvatskoj verziji. Proziran si.

banirali su ga o i nek ostane na tom. vjerojatno ce se ponovit jos 50 puta, al do tad ce valjda shvatit da je idiot

Status
Not open for further replies.
Back