Tweets Loading...

Discussion in 'Support' started by threetimes3, Dec 18, 2017.

  1. threetimes3 Blue Belt

    threetimes3
    Joined:
    Feb 4, 2008
    Messages:
    855
    Likes Received:
    18
    How come I can never see these? Do I have to click-through or should the content populate in the thread?
    Thanks for any help anyone wants to throw my way.
     
    #1
  2. Valhoven Senior Moderator

    Valhoven
    Joined:
    Jun 12, 2016
    Messages:
    7,216
    Likes Received:
    15,738
    Location:
    On smoko
    Hi, 9.

    Posts containing embedded media should be readily viewable in-post upon opening a thread, without any action on your part.

    If not the case, try temporarily deactivating any browser applications you have running which otherwise interfere with page-loading (popups, scripts et cetera).
     
    #2
  3. UltimateVictory ⛄️❄️⛄️❄️⛄️❄️⛄️❄️⛄️

    UltimateVictory
    Joined:
    Apr 16, 2009
    Messages:
    12,320
    Likes Received:
    29,481
    Location:
    ♬Havana ♫
    It's being blocked by something. What browser are you on? What add--ons do you use?
     
    #3
    Slobodan, Jackonfire and Valhoven like this.
  4. threetimes3 Blue Belt

    threetimes3
    Joined:
    Feb 4, 2008
    Messages:
    855
    Likes Received:
    18
    Thank you both. Guess I had a brainfart and didn't check ad-block. Also didn't think embedded tweets would trigger it, but I'm all good now. Thanks again for the help.
     
    #4
    Valhoven likes this.
  5. Valhoven Senior Moderator

    Valhoven
    Joined:
    Jun 12, 2016
    Messages:
    7,216
    Likes Received:
    15,738
    Location:
    On smoko
    Glad to hear it. Enjoy the site!
     
    #5
    Official likes this.

Share This Page

monitoring_string = "fd5733925866a04e50edd70f38dfaa35"
monitoring_string = "603ac9fff68f23709f2a42bf5e29272b"