Sherdog not displaying correctly

Discussion in 'Support' started by Donutdude, Nov 12, 2017.

  1. Donutdude Green Belt

    Donutdude
    Joined:
    Feb 22, 2011
    Messages:
    974
    Likes Received:
    257
    Hey all,

    So I've been having this issue with Sherdog for a while now and can't place my finger on why it occurs. I think the pictures explain the issue better than I can, but it's like anything that's "clickable" no longer shows up. I've tried disabling ad-block and it doesn't change a thing. Any suggestions would be helpful.

    [​IMG]

    [​IMG]
     
    #1
  2. UltimateVictory ✌️

    UltimateVictory
    Joined:
    Apr 16, 2009
    Messages:
    11,888
    Likes Received:
    27,493
    Location:
    ♫ ♬Havana ♫ ♬
    #2
    Valhoven likes this.
  3. Donutdude Green Belt

    Donutdude
    Joined:
    Feb 22, 2011
    Messages:
    974
    Likes Received:
    257
    I tried both of your suggestions, but neither seemed to make a difference unfortunately. It's strange in that it only seems to be affecting Sherdog.
     
    #3
  4. Valhoven Senior Moderator

    Valhoven
    Joined:
    Jun 12, 2016
    Messages:
    6,470
    Likes Received:
    12,601
    What anti-malware are you running? Some programmes can mistakenly flag instances of hyperlinked text (the clickables you're missing) and in an effort to protect you, stop the text altogether from running.
     
    #4
  5. Donutdude Green Belt

    Donutdude
    Joined:
    Feb 22, 2011
    Messages:
    974
    Likes Received:
    257
    I don't actually have an anti-malware program. Also, I can't seem to stay logged in to my account. Even when I check the box to stay logged in. If I move away from Sherdog, I automatically get logged out.
     
    #5
  6. UltimateVictory ✌️

    UltimateVictory
    Joined:
    Apr 16, 2009
    Messages:
    11,888
    Likes Received:
    27,493
    Location:
    ♫ ♬Havana ♫ ♬
    You could make sure javascript is set to enable in settings and turn on/off hardware acceleration.

    I guess another thing you could try is downloading the portable version of Chrome visit the site and if it works using that then something in your settings is causing it. Download link.
     
    #6
    Valhoven likes this.

Share This Page

monitoring_string = "fd5733925866a04e50edd70f38dfaa35"
monitoring_string = "603ac9fff68f23709f2a42bf5e29272b"